Tongerlo zakt af naar Grasheide voor alweer de 4de competitiewedstrijd…

8/9/2018 - Tongerlo zakt af naar Grasheide voor alweer de 4de competitiewedstrijd. We starten met dezelfde elf namen als afgelopen woensdag tegen Zammel. In doel Kevin met achterin Jasper en Jels. Niels, Jannes, Jens VDB en Jens F op de flanken. Het middenveld wordt bezet door Michiel, Guillaume en Joost. Vooraan in de spits speelt Thijs. Op de bank Jarno, Jan, Andreas en Lorenz.

KFC Tongerlo - FC Suraye United 5-2, een verdiende overwinning.

2/9/2018 - Na het gelijkspel van afgelopen woensdag tegen de buren uit Immervoort, vandaag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Suraye United uit Mechelen.

De 11 namen aan de aftrap zijn: in doel Kevin, Jels, Jasper, Niels en Jannes. Op het middenveld Guillaume, Willem, Michiel. In de spits Thijs en over de flanken Jens VDB en Jens F. Op de bank Joost, Jarno, Andreas en Lorenz.

18 juli 2018 U15 89

22/05/2018 KFC Tongerlo U15 bowling

Na alle sportieve stress gingen we ons sportief ontspannen: bowlen. Plaats van het gebeuren: Heracles te Westerlo.

Een uitgelaten, gezellige en emotionele avond. We sloten een hoofdstuk af: de meesten van onze mannen worden U17; transfer van een speler, stoppen met voetballen van een andere speler, voor sommigen het (althans voorlopig) einde van een (korte of jarenlange) job bij de technische staf.

Pagina 1 van 2

Zin om te scoren ? Kom voetballen bij KFC Tongerlo !
Heeft je zoon of dochter zin om te gaan voetballen ? Welkom !
Stuur je gegevens door via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.